Wie is Patrick Suiker?

Patrick Suiker staat bekend als een van de oprichters van AllesOverCrypto. Maar wie is hij precies en welke kennis heeft hij opgebouwd voordat hij is begonnen met AllesOverCrypto? In dit artikel kom je alles te weten over Patrick Suiker.

Inhoudsopgave

Wie is Patrick Suiker?

De meeste mensen zullen Patrick Suiker kennen als een van de eigenaren van het bedrijf AllesOverCrypto. Hierbij heeft hij het bedrijf in 2017 samen opgericht met Derek Westra wegens hun interesse in cryptocurrency.

Voor zijn studie heeft Patrick gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hier heeft hij de bachelor Business Administration behaald in 2014 en de master Entrepreneurship in 2015. 

Zelf is Patrick Suiker al langer actief bezig met ondernemen. Zo heeft hij tijdens zijn studie gehandeld in de in- en verkoop van producten zoals bloemen, kleding, accessoires, parfums, festivaltickets en computers.

Na zijn studie is hij begonnen als Sales Recruiter bij YoungCapital, wat hij 8 maanden gedaan heeft. Vervolgens is hij verder gegaan als Sales Broker bij Flynck voor een periode van 1 jaar en 2 maanden. Zijn echte passie bleek echter bij cryptocurrency te liggen.

Oorspronkelijk raakte Patrick Suiker in 2013 geïnteresseerd in crypto. Dit toen hij kennis maakte met de Litecoin en daarin begon met investeren. Echter, verloor hij in het begin geld doordat hij niet wist wat hij deed en geen strategie had. Maar door steeds meer te leren over cryptocurrency begon hij op een geefmoment leuke bedragen te verdienen.

Daarmee is hij ook begonnen met cryptoplatform AllesOverCrypto in 2017. Dit om op een laagdrempelige manier te verklaren hoe de lastige wereld van crypto in elkaar steekt en daarbij onderwerpen als ICO’s, crypto exchanges, crypto trading en mining uit te leggen.

Over de afgelopen jaren in AllesOverCrypto een groot succes gebleken! Hierbij is de website uitgegroeid tot het grootste cryptoplatform van Nederland als het komt op informatieve producten over cryptocurrency. Hierbij zijn als duizenden mensen op weg geholpen in de wereld van crypto.

Met zijn inmiddels zeven jaar ervaring in cryptocurrency helpt Patrick hedendaags ook bedrijven bij het inzetten van de blockchain-technologie. 

patrick suiker

AllesOverCrypto producten

Patrick Suiker en Derek Westra hebben samen met hun team inmiddels verschillende informatieve producten op de markt gebracht met AllesOverCrypto. Met deze producten leer je om te investeren en traden in cryptocurrency.

Crypto Masterclass

Het meest populaire product van AllesOverCrypto is de Crypto Masterclass. Dit is een videocursus waarin je alles van A tot Z zult leren over handelen en investeren in cryptocurrency.

Hierbij bestaat de cursus uit 10 modules met circa 40 uur lesmateriaal over diverse onderwerpen. Het leuke is dat je daarnaast bij elke module een quiz kan uitvoeren om te testen of je alle belangrijke kennis hebt geleerd. 

Tijdens de cursus zullen onder andere de volgende onderwerpen naar voren komen:

 • Basis cryptocurrency en blockchain;
 • Soorten wallets;
 • Exchanges en brokers;
 • ICO’s;
 • Staking;
 • Trends, patronen en indicatoren;
 • Futures, shorten en leverage;
 • Risicomanagement;
 • Mindset.

Bij de cursus krijg je ook toegang tot een exclusieve community genaamd ‘The Zone’. In deze community met cursisten en handelaren kun je vragen stellen en praten met andere handelaren over crypto gerelateerde onderwerpen. 

Verder ontvang je nog eens zes 6-books met handige informatie:

 • De Bitcoinbijbel;
 • Bitcoin & Belasting voor Nederland en België;
 • Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin;
 • 12 Waardevolle cryptotips voor beginners;
 • Cryptocurrency Begrippenlijst;
 • Crypto Portfolio.

Hiermee is de Crypto Masterclass dus een van de meest complete crypto cursussen van Nederland. Hoewel een cursus gezien kan worden als een wat grotere investering, zal de cursus je in staat stellen om uiteindelijk geld te verdienen door middel van handelen in cryptocurrency.

AllesOverCrypto Cursus

Crypto Masterclass

Eindelijk alles leren over handelen in crypto? Met de Crypto Masterclass van Patrick Suiker en Derek Westra ontdek je alles over crypto van A tot Z.

Crypto Portfolio

Voor degene die liever niet een volledige videocursus wilt volgen, maar enkel advies wilt over welke cryptomunten de meeste potentie hebben is de Crypto Portfolio ontwikkelt. Met dit product ontdek je de 10 cryptomunten met de meeste potentie om te groeien. 

Het product wordt geleverd in de vorm van een e-book, welke bestaat uit 96 pagina’s. In dit e-book komen de volgende onderdelen naar voren.

 • Introductie 
 • Onderzoekscriteria
 • Portfolio met 10 crypto-parels
 • Aankoopinstructies
 • Slotwoord

Naast de portfolio ontvang je nog eens 3 video’s waarin uitleg wordt gegeven over het aankopen van de cryptomunten die in het portfolio worden beschreven. Hiermee is de portfolio ook gemakkelijk te gebruiken voor beginners.

Verder is het leuke van de Crypto Portfolio dat je jaarlijks een nieuwe update krijgt. Hierdoor ben je alleen niet op dit moment maar ook in de toekomst op de hoogte van de beste cryptomunten. Deze updates zijn gratis na de eenmalige aankoop van het product!

(Wanneer je de Crypto Masterclass koopt zul je de Crypto Portfolio gratis ontvangen)

AllesOverCrypto Portfolio

crypto portfolio adviesproduct

Crypto Portfolio

In een oogopslag ontdekken welke crypto de meeste potentie vertonen voor grote koersstijgingen? In de Crypto Portfolio vindt je de crypto met de meeste potentie.

Crypto Signals

Het nieuwste product van AllesOverCrypto en Patrick Suiker is Crypto Signals. Dit is een abonnement op de signaalgroep van AllesOverCrypto. Hierbij krijg je een melding zodra zich een goede kans voordoet op de markt om een trade te plaatsen.

Hierdoor kun je dus profiteren van ontwikkelingen zonder dat je zelf uren tijd kwijt bent aan het leren en uitvoeren van technische analyses. Deze analyses worden gedaan door de experts van AllesOverCrypto en hierbij kun je zelf kiezen of je de trades opvolgt of niet.

Bij elk signaal krijg je ook te horen wanneer je het beste winst kunt pakken en op welk niveau je een stop-loss kan zetten. De trades die aanbevolen worden door AllesOverCrypto worden ook in een overzicht geplaatst zodat je kan zien wat de uiteindelijke resultaten zijn.

Naast toegang tot de signaalgroep kun je ook individuele feedback krijgen op jouw eigen analyses van gecertificeerde handelaren. Dit zorgt ervoor dat je naast het opvolgen van signalen ook je eigen kennis en handelen kunt verbeteren.

Crypto Signals

crypto signals allesovercrypto review

Crypto Signals

Altijd op de hoogte blijven van de beste kansen? Ontvang direct een signaal op je telefoon, computer of tablet met Crypto Signals.

Is Patrick Suiker betrouwbaar?

Tegenwoordig zijn er veel zogenaamde experts op het internet die diverse producten aanbieden. Daarom is het belangrijk om te weten of een persoon wel echt betrouwbaar is en of de persoon ook echt kennis heeft over het vakgebied.

Allereerst staan Patrick Suiker en AllesOverCrypto netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Hiermee voldoen ze aan de wettelijke vereiste en is duidelijk waar het bedrijf gevestigd is. In de onderstaande tabel staan de gegevens van AllesOverCrypto.

Bedrijfsnaam:AllesOverCrypto B.V.
Oprichting:1 januari 2018
Adres:Herengracht 449a, 1017BR te Amsterdam
KvK-nummer:83284222
BTW-nummer:NL858375096B01

Ook voldoet AllesOverCrypto netjes aan het wettelijke retourtermijn. Indien je een product koopt bij AllesOverCrypto en toch niet tevreden bent kun je gedurende 14 dagen na aankoop van een product het volledige bedrag terugkrijgen. 

De reviews van klanten die producten hebben gekocht zijn ook erg positief. Zo zijn op het moment van schrijven 701 reviews geplaatst op TrustPilot met een score van 4,8/5 sterren. Hierbij zijn de klanten erg lovend over de informatie die in de producten gegeven wordt.

Met de zeven jaar ervaring in crypto van Patrick Suiker, inschrijving bij de Kamer van Koophandel en de positieve reviews kunnen we met zekerheid vaststellen dat Patrick betrouwbaar is en een echte expert is op het gebied van cryptocurrency.

Social media

Wat ook erg fijn is aan Patrick Suiker, is dat hij actief is op verschillende social media platformen. Het is altijd fijn om te zien wie er achter een bedrijf zit. Dit zijn persoonlijke pagina’s die los staan van de AllesOverCrypto Facebook en YouTube.

Patrick Suiker Linkedin

Op LinkedIn heeft Patrick Suiker meer dan 500 connecties en kun je zijn curriculum vitae inzien. Ook kun je aanbevelingen lezen die andere personen over hem hebben gedaan. 

Patrick Suiker Instagram

Patrick heeft ook een eigen Instagram pagina met ruim 2300 volgers en 22 berichten. Op zijn pagina zul je voornamelijk posts vinden over AllesOverCrypto. Hierbij is op een recente post ook een billboard van AllesOverCrypto langs de snelweg te zien.

Patrick Suiker Twitter

Op twitter is Patrick Suiker tegenwoordig minder actief. Hij heeft hierop een totaal van 231 volgers en tweet nog enkel een paar keer per jaar. Daarbij zijn ook de meeste berichten retweets van AllesOverCrypto.

Patrick Suiker webinar

Via AllesOverCrypto kun je een gratis webinar volgen waarin Derek Westra en Patrick Suiker de basis over cryptocurrency uitleggen. De webinar duurt totaal 1,5 uur en kun je op verschillende tijden gemakkelijk volgen vanachter je computer.

Via de onderstaande knop kun je het webinar direct volgen.

Plaats een reactie