Crypto Miljonair Worden

Wanneer je in 2010 duizend euro aan Bitcoin had gekocht, zou dit nu ruim 1 miljoen euro waard zijn geweest. Met opkomst van crypto en de grote stijgingen over de afgelopen jaren zijn veel crypto miljonairs ontstaan, maar hoe kun je nu zelf crypto miljonair worden?

In dit artikel geven we antwoord op deze vraag en kijken we of crypto miljonair worden nog steeds mogelijk is. Hierdoor weet je aan het einde van dit artikel alles over crypto miljonair worden.

Inhoudsopgave

Wat is een Crypto Miljonair?

Een crypto miljonair is een persoon die miljonair is geworden door in crypto te handelen. Hierbij heeft een crypto miljonair ingekocht op het moment dat een cryptomunt op een lage koers stond en deze later voor een hogere prijs verkocht.

Doordat cryptomunten over de afgelopen decennia erg hard zijn gestegen, zijn veel crypto miljonairs ontstaan. Als voorbeeld is de cryptomunt Bitcoin tussen 2010 en 2020 ruim 10.000 keer in waarde gestegen.

Hoewel veel mensen crypto miljonair zijn geworden met de Bitcoin bestaan ook veel altcoins die erg hard zijn gestegen. Denk hierbij aan bekende cryptomunten als Ethereum, Ripple en Cardano.

Is Crypto Miljonair Worden nog mogelijk?

Je zult misschien de vraag hebben of crypto miljonair worden tegenwoordig nog wel mogelijk is. Alhoewel de extreem grote stijgingen van de afgelopen tien jaar waarschijnlijk niet nogmaals zullen plaatsvinden, is de kans groot dat crypto over het algeheel verder gaat stijgen.

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat je op het goede moment instapt om een zo groot mogelijke winst te maken. Dit kan natuurlijk uitdagend zijn aangezien crypto erg volatiel is met grote stijgingen en dalingen.

Wat verder fijn is aan crypto, is dat je al met een klein bedrag kunt beginnen. Dit aangezien brokers erg goedkoop zijn en je bij crypto geen volledige munten hoeft te kopen zoals dat bij aandelen wel moet.

Stel de prijs van een cryptomunt is € 1000,-, dan kun je ook 0,1 cryptomunt kopen voor € 100,- of zelfs 0,01 cryptomunt voor € 10,-. Hierdoor kun je met een klein bedrag ook een gespreide crypto portfolio opbouwen.

Zelf Crypto Miljonair Worden

Wanneer je crypto miljonair wilt worden is het belangrijk dat je naar de volgende drie aspecten kijkt.

Kennis

Zonder enige kennis zal crypto miljonair worden erg moeilijk worden. Hierbij zul je juist eerder geld verliezen wanneer je gaat handelen zonder strategie. Daarom raden we aan om je eerst goed te verdiepen in crypto en de risico’s.

Dit kan bijvoorbeeld door middel van een crypto cursus. Met een cursus zul je namelijk alles leren over blockchain, individuele cryptomunten, het vinden van cryptomunten met veel potentie en uiteraard bewezen handelsstrategieën.

Hoewel een cursus een grote investering kan zijn, kun je beter investeren in een cursus en vervolgens geld verdienen dan zonder kennis gaan handelen in crypto en juist geld verliezen. 

In Nederland is de grootste crypto cursus de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto. Om te ontdekken of deze cursus en handelen in crypto bij je past, kun je via de onderstaande knop een gratis training volgen van 1,5 uur.

zelf crypto miljonair worden

Broker

Cryptomunten verhandelen kan bij een crypto broker. Hier kun je traditionele valuta omzetten naar cryptocurrency en actuele koersen live volgen. Daarbij komt vaak ook dat crypto brokers een eigen app hebben waardoor je ook buitenshuis kunt handelen.

Je hebt tegenwoordig erg veel crypto brokers waaruit je kunt kiezen. Deze hebben vaak verschillen in het aanbod cryptomunten dat ze aanbieden en de handelstarieven per transactie.

Wanneer je gaat beginnen met crypto raden we de brokers Bitvavo en Binance aan. Dit aangezien beide brokers erg lage handelstarieven hebben in vergelijking met concurrenten. Hierbij betaal je bij Binance maximaal 0,10% per transactie en op Bitvavo maximaal 0,25% per transactie.

Geduld

Natuurlijk is er tijd nodig voor een cryptomunt om in waarde te stijgen en daarbij komt ook kijken dat niet elk jaar een cryptomunt in waarde zal stijgen. Daarom is het belangrijk dat je geduld hebt en je richt op de lange termijn.

Als je bijvoorbeeld kijkt naar de Bitcoin zie je dat in 2014 een stijging van 5.690% plaatsvond. Daartegen was bijvoorbeeld in 2019 ook een daling van 71%. Zorg er dus voor dat je geduld hebt en alleen met geld belegt dat je ook echt kunt missen in het geval van een grote daling.

Crypto Miljonairs Nederland

Het is niet duidelijk hoeveel crypto miljonairs in Nederland precies aanwezig zijn. Wel zijn over de afgelopen jaren een aantal crypto miljonairs bekend geworden in de media. Een van deze crypto miljonairs is Livaneli Yildiran.

Hij werd in 2017 bekend doordat hij honderd euro in zeer korte termijn had omgezet naar een miljoen. Daarmee werd hij uitgenodigd bij programma’s als RTL Late Night om zijn verhaal te vertellen.

Zelf ziet hij handelen in crypto als een soort spel waarbij je een bepaalde strategie moet volgen. Tips die hij hierbij geeft, is om emotionele beslissingen te vermijden, leren je verlies te nemen en gefocust blijven om marktontwikkelingen te volgen. Het totale vermogen van Livaneli Yildiran wordt geschat op circa 4 miljoen euro. 

Hiermee heeft hij dus goed verdient aan crypto. Het is wel belangrijk om te realiseren dat tegenover een succesvolle crypto miljonair ook tig mensen staan die juist geld hebben verloren met crypto. Zo blijkt maar weer dat het opbouwen van kennis en strategieën essentieel is om succesvol te worden met crypto. 

Crypto Miljonair Worden Conclusie

In dit artikel hebben we gekeken of het nog steeds mogelijk is om crypto miljonair te worden. Hoewel we de extreem grote stijgingen van de afgelopen tien jaar waarschijnlijk minder snel zullen terugzien is het zeer aannemelijk dat crypto op lange termijn gaat stijgen.

Daarnaast is kennis en strategie erg belangrijk wanneer je succesvol wilt worden met crypto. Om hierbij te helpen kun je nu een gratis crypto training van 1,5 uur volgen. Via de onderstaande knop volg je vandaag nog de training volledig vanuit huis en vanachter je computer.