AllesOverCrypto Review

De producten van AllesOverCrypto zijn tegenwoordig razend populair. Als je op deze pagina terecht bent gekomen ben je waarschijnlijk op zoek gegaan naar een AllesOverCrypto review.

Op deze pagina ben je aan het juist adres! De producten van AllesOverCrypto bieden de mogelijkheid om alles te leren op het gebied van crypto en handelsstrategieën. Maar zijn de makers en het bedrijf betrouwbaar?

In dit artikel kijken we naar de makers, producten en betrouwbaarheid van AllesOverCrypto. Ook zullen we naar de ervaringen en meningen van klanten kijken om tot een AllesOverCrypto review te komen.

Inhoudsopgave

Wie zijn de eigenaren van AllesOverCrypto?

Voordat we overgaan tot onze AllesOverCrypto review zullen we eerst kijken naar de personen achter de cursus en het bedrijf AllesOverCrypto. 

Met alle cursussen die je tegenwoordig op het internet kunt kopen is het uiteraard belangrijk om te weten of de makers wel echte experts zijn op hun gebied. Daarom zullen we een korte introductie geven over Derek Westra en Patrick Suiker.

Derek Westra

De eerste persoon achter AllesOverCrypto is Derek Westra. Tijdens zijn studie heeft hij gedragseconomie en speltheorie gestuurd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam waarvan hij in 2013 is afgestuurd.

In datzelfde jaar raakte hij ook voor het eerst in aanraking met crypto. De obsessie ontstond met de vraag hoe een cryptomunt van 1 cent kon groeien naar een waarde van 1000 euro. Voor Derek als gedragseconoom was dit natuurlijk razend interessant.

Door deze passie voor crypto is Derek Westra in 2013 fulltime aan de slag gegaan met crypto. Deze kennis wilt hij graag delen met de producten van AllesOverCrypto. Hierbij richt Derek zich vooral op het onderzoeken van cryptocurrencies met veel potentie voor klanten van AllesOverCrypto.

Verder vervult Derek nog twee interessante functies naast zijn activiteiten bij AllesOverCrypto. Hij is namelijk oprichter van een stichting die Afrikaanse dieren helpt en werkt als Growth Hacker, waarbij hij bedrijven helpt om sneller te groeien.

derek westra allesovercrypto review

Patrick Suiker

De tweede persoon achter AllesOverCrypto is Patrick Suiker. Net als Derek heeft hij aan de Vrije Universiteit van Amsterdam gestuurd waaronder de studie Master Entrepreneurship. Zelf noemt hij zichzelf dan ook een geboren ondernemer.

In 2013 investeerde hij voor het eerst een cryptomunt, namelijk de Litecoin. Aangezien hij destijds nog helemaal geen kennis had over crypto ging dit al snel fout met als gevolg dat hij geld verloor.

Echter, ging Patrick steeds meer kennis opbouwen over crypto om hier uiteindelijk geld mee te verdienen. Zo kon hij op een geef moment door slim te handelen duizenden euro’s in enkele uren verdienen. Dit laat natuurlijk het belang van kennis en strategie zien als je gaat handelen in crypto.

Naast zijn activiteiten bij AllesOverCrypto helpt Patrick bedrijven met het inzetten van de blockchain-technologie. Samen met Derek Westra is hij dus begonnen met AllesOverCrypto voor het overdragen van kennis aan crypto enthousiastelingen.

patrick suiker allesovercrypto review

Producten AllesOverCrypto

Momenteel heeft AllesOverCrypto twee producten. Dit zijn de Crypto Masterclass en de Crypto Portfolio.

Crypto Masterclass

Het meest bekende product van AllesOverCrypto is de welbekende Crypto Masterclass. Wil je graag geld investeren in crypto? Dan kan de Crypto Masterclass als volledige videocursus je hierbij helpen.

  • Je leert alle belangrijke kennis over crypto en blockchain;
  • Je leert in crypto te investeren zodat je vanuit huis geld kunt verdienen;
  • Je leert belangrijke handelsstrategieën en risicomanagement;
  • Je zult alle belangrijke beginnersfouten ontdekken zodat je deze zelf kunt vermijden.

Kortom, de Crypto Masterclass is dus een complete cursus waarin het hele crypto-verhaal wordt uitgelegd. In totaal zul je meer dan 36 uur videomateriaal ontvangen in 10 verschillende modules.

Bij elke module kun je tevens een zelftest uitvoeren. Hiermee ontdek je of je de geleerde kennis uit een module volledig onder de knie hebt. Dit zorgt ervoor dat je op een leuke en efficiënte manier zoveel mogelijk leert over cryptocurrency.

Ook krijg je met de Crypto Masterclass toegang tot een exclusieve community met crypto handelaren genaamd ‘The Zone’. Hierdoor kun je op elk moment vragen stellen en zul je regelmatig tips voorbij zien komen van andere handelaren.

Verder ontvang je naast het videomateriaal zes e-books met handige informatie.

  • De Bitcoinbijbel;
  • Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin;
  • 12 Waardevolle cryptotips voor beginners;
  • Bitcoin & Belasting voor Nederland en België;
  • Cryptocurrency Begrippenlijst;
  • Crypto Portfolio.

De uitgebreide videocursus, quizes, community en e-books maakt dat de Crypto Masterclass je alles zult leren over crypto van A tot Z. Dit stelt je in staat om uiteindelijk geld te verdienen met handelen in crypto.

AllesOverCrypto Cursus

Crypto Masterclass

Eindelijk alles leren over handelen in crypto? Volg eerst de gratis training van 1,5 uur via de onderstaande knop waarna je de cursus kunt aanschaffen met 50% korting.

Crypto Portfolio

Naast de Crypto Masterclass verkoopt AllesOverCrypto ook de Crypto Portfolio. Dit is een adviesproduct waarin je cryptomunten kunt vinden die de meeste potentie vertonen om te groeien in waarde. 

Deze cryptomunten worden gekozen op basis van uitgebreid onderzoek, analyses en evaluatie door het team van AllesOverCrypto. Daarbij ontdek je meer dan tien ‘crypto parels’ in de portfolio.

In het verleden was deze portfolio een van de eerste die AntShares (NEO) en Raiblocks (NANO) hebben ontdekt. Mocht je toen € 10,- hebben geïnvesteerd in een van deze munten, dan was dit nu € 10.000,- waard geweest.

Bij aankoopt van de Crypto Portfolio krijg je ook instructies voor het kopen van crypto en ontvang je drie korte video’s. Dit product is ideaal voor degene die geen tijd heeft om een volledige cursus te volgen maar wel graag in de crypto met de meeste potentie wilt investeren.

Wat tevens erg leuk is aan de Crypto Portfolio, is dat je na de eenmalige aankoop regelmatig nieuwe updates ontvangt. Hierdoor zul je niet alleen vandaag maar ook in de toekomst op de hoogte blijven van de beste crypto.

(Bij aankoop van de Crypto Masterclass ontvang je de Crypto Portfolio gratis)

AllesOverCrypto Portfolio

crypto portfolio adviesproduct

Crypto Portfolio

In een oogopslag ontdekken welke crypto de meeste potentie vertonen voor grote koersstijgingen? In de Crypto Portfolio vindt je de crypto met de meeste potentie.

AllesOverCrypto Review

Om tot een concrete AllesOverCrypto review te komen zullen we alle reviews over AllesOverCrypto op een rij zetten. Hierdoor heb je als consument in een oogopslag inzichtelijk hoe klanten denken over AllesOverCrypto en hun producten.

Trustpilot

Op het moment van schrijven staan op Trustpilot 620 reviews over AllesOverCrypto. Hierbij scoort AllesOverCrypto 4,8 sterren van de maximale 5 sterren. Hiermee scoort AllesOverCrypto erg goed onder hun klanten!

Van de 620 reviews zijn maar enkele reviews negatief. In de reviews wordt voornamelijk de kennis en videomateriaal geprezen onder de klanten. Daarbij vinden ze het erg fijn dat eerst de basis over crypto wordt uitgelegd voordat de meer gevorderde onderwerpen behandeld worden.

Eigen website

Op de eigen website van AllesOverCrypto kun je video’s vinden van ruim tien studenten die een beoordeling geven over de cursus. Met deze video’s kun je een beter beeld krijgen over hoe studenten denken over de cursus. 

Echter, is het wel AllesOverCrypto zelf die deze video’s plaatst op hun website. Hierdoor kunnen deze iets minder betrouwbaar overkomen doordat AllesOverCrypto uitkiest welke video’s wel en niet geplaatst worden op hun website.

Google

Op het moment van schrijven zijn op Google 316 reviews geplaatst over AllesOverCrypto. Hierbij scoort AllesOverCrypto 4,7 sterren van de maximale 5 sterren. Slechtst zes reviews zijn hierbij negatief.

In de reviews van AllesOverCrypto wordt voornamelijk de Crypto Masterclass beschreven als een erg duidelijke training waarbij je veel nieuwe informatie zult leren als beginnende crypto handelaar.

Is AllesOverCrypto betrouwbaar?

Om te kunnen bepalen in deze AllesOverCrypto review of het bedrijf betrouwbaar is, zullen we naar de achterliggende gegevens kijken. Als eerst is uit ons onderzoek gebleken dat AllesOverCrypto netjes staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

In Nederland is het namelijk verplicht dat een bedrijf die producten verkoopt ingeschreven staat bij deze instantie. Door het opvragen van gegevens bij de Kamer van Koophandel hebben we de volgende gegevens gevonden over het bedrijf.

Bedrijfsnaam:AllesOverCrypto B.V.
Oprichting:1 januari 2018
Adres:Herengracht 449a, 1017BR te Amsterdam
KvK-nummer:83284222
BTW-nummer:NL858375096B01

Wat verder ook belangrijk is aan een bedrijf, is dat ze aan de wettelijke vereiste voldoen op het gebied van retournering. Ook op dit gebied voldoet AllesOverCrypto netjes aan de eisen met hun retourbeleid.

Indien je niet tevreden bent over een product kun je gedurende 14 dagen je aankoopbedrag volledig terugkrijgen. Verder heeft AllesOverCrypto hun algemene voorwaarden en privacybeleid netjes op hun websites staan zodat deze voor iedereen gemakkelijk bereikbaar is.

Op basis van de positieve reviews, Kamer van Koophandel registratie, retourbeleid, algemene voorwaarden en privacybeleid kunnen we stellen dat AllesOverCrypto een betrouwbaar bedrijf is.

Voor wie zijn de producten van AllesOverCrypto geschikt?

Uit de AllesOverCrypto reviews van klanten is gebleken dat AllesOverCrypto voornamelijk geschikt is voor beginners in de wereld van crypto. Echter, kan de cursus ook voor meer gevorderde handelaren geschikt zijn.

Met meer dan 36 uur videomateriaal in de Crypto Masterclass zul je altijd wel nieuwe kennis leren over crypto. Daarbij komt ook dat de community ‘The Zone’ van AllesOverCrypto waarvan je toegang krijgt een grote toegevoegde waarde zal zijn.

Dit maakt dat de producten van AllesOverCrypto bijna voor wel iedereen geschikt zijn. Het maakt hierbij niet uit hoe oud of jong je bent. En mocht het product toch niet bevallen kun je altijd gebruik maken van de 14 dagen tevredenheidsgarantie.

allesovercrypto review producten

AllesOverCrypto Review Conclusie

In deze AllesOverCrypto review hebben we gekeken naar de makers en producten van het bedrijf. Daarnaast hebben we gekeken naar de meningen en ervaringen van klanten en of het bedrijf betrouwbaar is.

Hieruit blijkt dat het grootste deel van de klanten erg positief is over de producten van AllesOverCrypto. Ook kunnen we stellen dat het bedrijf betrouwbaar is door hun tevredenheidsgarantie en inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Voor iedereen die graag geld wilt verdienen met crypto zijn de producten ideaal om kennis op te bouwen en beginnersfouten te vermijden. Neem dus zeker eens een kijkje als je geïnteresseerd bent in crypto!

Veelgestelde Vragen

Hoeveel kost de Crypto Portfolio?

De Crypto Portfolio kost € 97,-. Hierbij ontdek je de cryptomunten met de meeste potentie, ontvang je regelmatig gratis updates, drie video’s en instructies voor het kopen van crypto.

Hoeveel kost de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass kost € 997,-. Hierbij krijg je 36 uur aan videomateriaal, toegang tot een exclusieve community, quizes en 6 e-books.

Krijg je tevredenheidsgarantie bij AllesOverCrypto?

Mocht een product toch niet bevallen kun je binnen 14 dagen je geld terugkrijgen. Hierbij maakt de hoeveelheid video’s die je hebt bekeken niet uit.

Plaats een reactie