Crypto Cursus

Tegenwoordig heb je veel verschillende crypto cursussen die je kunt volgen. Deze cursussen worden gegeven door experts en bieden waardevolle informatie over cryptovaluta  en handelsstrategieën die je kunt toepassen. Maar welke crypto cursus kun je nu het beste volgen?

Veel beginners verliezen geld met handelen in crypto omdat ze vaak willekeurige cryptomunten aankopen. Met het volgen van een crypto cursus voorkom je veelgemaakte fouten. Op deze pagina ontdek je alle opties die er zijn!

Inhoudsopgave

Crypto Cursus

Wanneer je meer wilt leren over crypto biedt een videocursus de mogelijkheid om alles van A tot Z te leren.

Crypto Masterclass

Binnen Nederland is de meest bekende crypto cursus de Crypto Masterclass van Patrick Suiker en Derek Westra. Beide zijn al sinds 2013 actief in crypto en hebben met hun ervaring de Crypto Masterclass opgezet.

De cursus bestaat uit twee delen waarbij in het eerste deel de basis van cryptocurrency wordt uitgelegd en in het tweede deel hoe je geld kunt verdienen met handelen in crypto. Hiermee kom je alles te weten over crypto.

Ook heeft de Crypto Masterclass een eigen community genaamd ‘The Zone’ waar je andere crypto handelaren kunt ontmoeten. Dit is de ideale plek voor het bespreken van handelsstrategieën met link-minded-people.

Het is ook erg leuk dat je aan het einde van elke module een quiz kunt invullen om de geleerde kennis uit een module te testen. Hierdoor kun je controleren of je alle belangrijke kennis beheerst voordat je daadwerkelijk begint met handelen in crypto.

Community:ja
E-books:8
Lessen:182
Inzicht in crypto portfolio’s: ja
Prijs:€ 997,-
Tevredenheidsgarantie:14 dagen

Beste Crypto Cursus

Crypto Masterclass

Dé Crypto Cursus van Nederland. Eindelijk alles leren over handelen in crypto? Volg dan nu de gratis Crypto Masterclass training en ontvang korting op de cursus.

X10 Met Crypto

Een andere goede optie is X10 Met Crypto van Jan Robert Schutte en Harm van Wijk. Deze crypto cursus is gemaakt door beleggen.com en CryptoAcademy. Zoals de naam het al weggeeft, heeft de cursus het doel om binnen één jaar met een belegging in crypto x10 te gaan.

Bij X10 Met Crypto ontvang je een 6-weekse videocursus waarmee je elke week steeds weer een stukje meer leert over crypto. Ook krijg je toegang tot de community van beleggen.com en CryptoAcademy.

Wat vooral erg leuk is aan X10 Met Crypto, is dat je onderzoeksrapporten met concrete posities, crypto portefeuilles en trading updates ontvangt. Hierdoor heb je inzichtelijk in welke cryptomunten Jan Robert Schutte en Harm van Wijk zelf beleggen.

Hoewel de community en de videocursus minder uitgebreid is dan de Crypto Masterclass compenseert X10 Met Crypto weer met de inzichten die je krijgt op het gebied van daadwerkelijk handelen.

Community:ja
E-books:2
Lessen:37
Inzicht in crypto portfolio’s: ja
Prijs:€ 997,-
Tevredenheidsgarantie:30 dagen

Uitgebreid Crypto Advies

x10 met crypto cursus

X10 Met Crypto

De cursus X10 Met Crypto heeft de uitdaging om een investering in crypto binnen één jaar te vertienvoudigen. Hierbij krijg je onderzoeksrapporten en concrete posities.

Cryptocommunity 

De cursus Cryptocommunity is vrij recentelijk op de markt gekomen en is opgezet door Max Kruisbrink, Abe Dijkstra en Maarten Oostland. Gecombineerd hebben hun al ruim vijftien jaar ervaring met crypto.

Cryptocommunity bestaat uit acht modules waarbij de cursus zich vooral focust op het handelen in crypto. Hierbij leer je over investeren, onderzoeken, veiligheid, privacy, risicomanagement en best practices. 

Verder krijg je vijf extra e-books en toegang tot het forum waarmee je in contact komt met andere crypto handelaren. Ook de eigen Discord server is een leuke toevoeging om een echt ‘community’ gevoel te creëren.

Vergeleken met de Crypto Masterclass en X10 Met Crypto is de Cryptocommunity een stuk goedkoper. Dit terwijl de cursus net als zijn concurrenten veel waardevolle informatie geeft, wat de Cryptocommunity een erg goede keuze maakt.

Community:ja
E-books:5
Lessen:32
Inzicht in crypto portfolio’s: nee
Prijs:€ 497,-
Tevredenheidsgarantie:14 dagen

Goedkoopste Crypto Cursus

cryptocommunity cursus

Cryptocommunity

Alles leren over geld verdienen met handelen in crypto? Probeer de gratis training om met 10 minuten per dag je crypto-kennis te verrijken en succes te behalen.

Crypto Advies

Mocht je niet de tijd hebben om een cursus te volgen maar toch willen weten in welke cryptocurrency je het beste kunt investeren, dan kan een adviesproduct mogelijk wat voor je zijn. Bij deze producten raden experts cryptomunten aan om in te investeren op basis van hun analyses.

Crypto Portfolio

In de Crypto Portfolio ontdek je cryptomunten die momenteel nog klein zijn en potentie vertonen om x100 te gaan. De portfolio is opgezet door Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto, beide zijn al sinds 2013 actief in crypto.

De portfolio bestaat uit veertig ‘crypto parels’ die zijn gekozen op basis van uitgebreid onderzoek, evaluatie en met behulp van crypto experts. 

Het leuke van dit product is dat je na aankoop van de Crypto Portfolio levenslang updates ontvangt. Hierdoor ben je niet alleen vandaag maar ook in de toekomst op de hoogte van de beste cryptomunten.

In het verleden is de Crypto Portfolio een van de eerste geweest die AntShares (NEO) en Raiblocks (NANO) hebben ontdekt. Had je toen € 100 geïnvesteerd, dan had dit maar liefst € 100.000 opgeleverd. 

Bij aankoop van de Crypto Portfolio krijg je ook instructies om crypto te kopen en drie video’s met uitleg over crypto. 

Community:nee
Lessen:3
Prijs:€ 97,-
Tevredenheidsgarantie:14 dagen

Crypto Parels

crypto portfolio adviesproduct

Crypto Portfolio

In een oogopslag willen weten in welke cryptomunten je het beste kunt investeren? In de Crypto Portfolio vindt je de crypto met de meeste potentie.

Crypto E-book

Ben je meer van het lezen? Dan is een crypto e-book een mooie manier om lezend alles over crypto te leren.

Cryptomanual

De Cryptomanual is bedoeld voor iedereen die graag start met cryptocurrency maar niet bereid is om direct een cursus aan te schaffen. Hierbij bevat dit e-book de basis over crypto met begrippen, tips en tools.

Het product is gemaakt door Max Kruisbrink als Abe Dijkstra, beide sinds 2016 actief in crypto. Hierbij bestaat het e-book uit vier hoofdstukken waarin je Bitcoin, blockchain, DLT en ‘the internet of value’ ontdekt.

In het e-book krijg je geen advies over welke cryptomunten veel potentieel vertonen, maar leer je crypto munten te kopen op basis van eigen onderzoek. Hierbij leer je koersen te bekijken, marktanalyses en technische analyses te maken.

Bij aankoop krijg je ook toegang tot de online community van Cryptomanual. Hoewel dit product niet op hetzelfde niveau als een crypto cursus zit, is het wel een voordelige manier om kennis op te bouwen over crypto.

Community:ja
Hoofdstukken:4
Prijs:€ 47,-
Tevredenheidsgarantie:14 dagen

Crypto E-book

cryptomanual crypto cursus

Cryptomanual

Wil je graag lezend alles te weten komen over crypto? Met de Cryptomanual leer je voor een scherpe prijs de basis van crypto en het doen van onderzoek.

Crypto Cursus Conclusie

Op deze pagina hebben we verschillende e-learning producten laten zien waarmee je meer leert over crypto en handelsstrategieën die je kunt toepassen.

Wanneer je graag financiele vrijheid met crypto wilt bereiken is uiteindelijk het belangrijkste dat je zelf actie onderneemt. Dit door meer te leren over crypto en welke strategieën je het beste kunt toepassen.

Hoewel een crypto cursus een investering zal zijn, kun je beter investeren in een cursus en vervolgens geld verdienen met crypto dan geen cursus volgen en geld verliezen. Bekijk vooral of een crypto cursus goed bij jouw situatie past.

Om meer te ontdekken over koersen en welke crypto er allemaal zijn kun je ook alvast een account aanmaken bij de brokers Bitvavo en Binance