Crypto Cursus Gratis

Je wilt graag meer leren over cryptocurrency en daarbij een cursus volgen op het internet. Maar welke crypto cursus gratis mogelijkheden zijn er? In dit artikel ontdek je 7 gratis cursus crypto trading opties waarmee je vandaag nog kunt beginnen zonder enige kosten.

Inhoudsopgave

Waarom een crypto cursus volgen?

Als eerst willen we het belang van een crypto cursus duidelijk maken. Veel beginnende crypto-handelaren gaan de fout in om zonder enige kennis of strategie te investeren in crypto. Dit met als gevolg dat deze beginners al snel geld verliezen en stoppen met crypto. 

Bij het investeren in cryptocurrency zul je namelijk in staat moeten zijn om de juiste cryptomunten te vinden en deze ook op het juiste moment te kopen. Daarvoor heb je uiteraard voldoende kennis nodig en een strategie.

Met het volgen van een crypto cursus zul je alles leren op het gebied van blockchain, handelsstrategieën, indicatoren, trends, koersen en risicomanagement. Dit zorgt ervoor dat je in staat bent om betere keuzes te maken en daarmee uiteindelijk geld te verdienen.

Crypto cursus gratis

Met de volgende 7 crypto cursus gratis opties kun je vandaag nog meer leren over handelen in cryptocurrency.

1. AllesOverCrypto – Gratis Bitcoin Training

allesovercrypto crypto cursus gratis

AllesOverCrypto staat bekend als het grootste online platform op het gebied van educatie over cryptocurrency. Hierbij zijn de eigenaren Patrick Suiker en Derek Westra echte experts op het gebied van crypto met ruim acht jaar ervaring.

In de gratis training van 1,5 uur zul je worden geïntroduceerd in de wereld van cryptocurrency. Hierbij leer je precies hoe crypto en Bitcoin werken, met welke strategie je geld kunt verdienen en hoe je jouw eerste crypto koopt voor enkel 1 euro.

Verder zul je in de gratis training leren hoe je cryptomunten kunt vinden die de potentie hebben om flink te groeien in waarde.

Naast de training ontvang je ook nog eens drie gratis e-books die je direct kunt lezen:

  1. De Crypto Mastergids
  2. De 7 beste manieren om online geld te verdienen
  3. 10 interessante redenen om te leren over crypto

Na het volgen van de training kun je ook de betaalde cursus volgen genaamd de Crypto Masterclass. Wanneer je de gratis training volgt zul je 50% korting ontvangen op deze cursus.

2. Cryptocommunity – Gratis Bitcoin Training

gratis bitcoin training cryptocommunity

Een ander platform die trainingen aanbiedt is Cryptocommunity. De eigenaren van dit platform zijn Max Kruisbrink, Maarten Oostland en Abe Dijkstra. Hierbij hebben deze heren gezamenlijk ruim 21 jaar ervaring in de crypto-wereld.

In de gratis training zul je leren wat de beste manier is om in cryptocurrency te investeren. Daarbij zal de basis over Bitcoin worden uitgelegd en hoe je een succesvolle strategie bepaald die geen stress zal opleveren. 

3. Beleggen.com – Handleiding geld verdienen met Bitcoin

handleiding bitcoin gratis cursus crypto training

Ben je meer van het lezen? Dan is mogelijk de handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum iets voor jou. Deze handleiding is gemaakt door Harm van Wijk. Dit een expert op het gebied van beleggen die tijdens zijn carrière bij de de SNS Bank, Binckbank en ABN Amro heeft gewerkt.

Mogelijk zul je Harm van Wijk ook kennen van zijn optredens bij Eenvandaag en RTL Business Class. Sinds 2021 heeft hij samen met crypto-expert Jan Robert Schutte verschillende educatieve producten opgezet over crypto.

Naast de handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum ontvang je nog eens vijf extra e-books en een gratis online training. Hiermee ontdek je om een crypto portefeuille op te bouwen die rendeert.

4. Bitcoinlessen – Gratis introductie

bitcoinlessen

Bitcoinlessen.nl is een nieuw platform waarin verschillende experts lessen geven over cryptocurrency. Hierbij krijg je dus geen les van één of twee personen maar door een community van traders.

Met de gratis introductie bitcoinles krijg je inzicht in de vijf meest gemaakte beginnersfouten met tips om deze te voorkomen. Ook zul je leren over het ontstaan van de Bitcoin en krijg je toegang tot een support groep.

5. Binance – Academy

binance academy gratis crypto cursus

De internationale crypto exchange Binance heeft een eigen academy opgezet vol met waardevolle artikelen over cryptomunten en handelen. Deze informatie is helemaal gratis en biedt uitleg over diverse onderwerpen.

Zo kun je leren over technische analyses, indicatoren, prijsontwikkelingen van de Bitcoin, blockchain en verantwoordelijk handelen in crypto. Wel zijn de artikelen allemaal in het Engels waardoor het mogelijk wat lastiger te begrijpen is voor beginners.

6. DoopieCash – Cursus Crypto Traden

doopiecash gratis crypto cursus

Een ander populair Nederlands crypto platform is DoopieCash. Naast de betaalde cursussen bieden zij een gratis cursus crypto traden aan om beginners wegwijs te maken in de wereld van cryptocurrencies en het traden ervan.

Met de gratis training leer je wat Bitcoin en cryptocurrencies zijn, welke soorten trading er bestaan, waar je dit kan doen en als laatst hoe je charts kunt bekijken en waar je de tools als indicatoren kan terugvinden. Verder bestaat de gratis cursus uit negen video’s die per video ongeveer vijftien minuten duren.

7. YouTube

Op YouTube kun je veel video’s vinden waarin crypto onderwerpen worden behandeld. Wel is de zwakte dat iedereen op YouTube een video kan uploaden en daarin iets kan zeggen over crypto. Hierdoor is niet altijd elke youtuber even betrouwbaar met het uitleggen van bruikbare informatie.

Nederlandse youtubers die we aanraden zijn:

  • Madelon Vos 
  • Doopie cash 
  • Crypto Michael

Internationale youtubers die we aanraden zijn:

  • Crypto Daily
  • Doug Polk Crypto
  • Coin Bureau

Goedkoop handelen in crypto

Wanneer je goedkoop wilt beginnen met handelen in crypto, is het natuurlijk ook belangrijk dat je een broker kiest waarmee je voordelig kan handelen. Waar je bij veel brokers vaak tussen de één en twee procent aan handelskosten betaalt per trade, zul je bij Bitvavo maximaal 0,25% betalen per trade.

Het maakt hierbij niet uit of je met kleine bedragen handelt. Verder is Bitvavo erg gebruiksvriendelijk, heeft het een eigen app voor IOS en Android en kun je ook cryptomunten staken. Via de onderstaande knop betaal je de eerste week geen handelskosten tot € 1000! Hierdoor kun je dus je eerste cryptomunten gratis kopen.

Crypto cursus gratis conclusie

In dit artikel hebben we 7 crypto cursus gratis opties laten zien waarmee je zonder enige kosten meer kunt leren over cryptocurrency. Om deze mogelijkheden optimaal te benutten is het zeker ook geen slecht idee om meerdere van deze opties te volgen om op deze manier zoveel mogelijk te leren.

Ook kun je voor meer informatie over crypto cursussen, broker en begrippen een kijkje nemen op onze website en kennisbank.

Plaats een reactie